Priser och betaling

Alle priser oppgis inklusive moms. I kundevognen kan man se totalprisen inklusive alle avgifter, moms og frakt. De ulike mulighetene for frakt angis i kundevognen. Varene kan betales pr. Paypal, forskuddsbetaling eler pr. postoppkrav.

Angrefrist

Du har 14 dager angrefrist. Angrefristen løper fra den dagen du mottar varen. Du må ved henvendelse til oss forklare hvorfor du angrer deg. Ved bestillingsvarer så trekkes 20% av varens beløp i returavgift. Ved retur skal vi betale tilbake pengene innen 30 dager fra vi mottok varen. Du betaler selv returkostnadene når du sender tilbake varene.

Garantier

Garanti gies etter kjøpsloven.

Privat Policy

I forbindelse med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og benytter dine opplysninger i vår virksomhet i forbindelse med gjennomføring av kjøpet. Du har ifølge personopplysningsloven rett til å få den informasjonen som vi har regisrert om deg. Om opplysningene er feilaktig, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at informasjonen skal rettes eller fjernes. Kontakt oss i så fall pr. e-post.

Leveranser

Leveringstiden vil bli informert pr. mail etter bestilling.

Ikke hentede pakker

Om du har valgt å betale pr. postoppkrav må pakken hentes på postkontoret innen tre uker. Ikke hentede varer returneres til oss. For alle pakker som ikke blir hentet forbeholder vi oss retten til å kreve deg for kostnader til returfrakt, expedisjonsavgift og oppkravsgebyr.

Retur

Retur skjer på din bekostning untatt om varen er defekt eller vi har sendt feil. Varer skal sendes tilbake som brev eller pakke, ikke mot oppkravsgebyr. Ved retur betaler vi returfrakten.